dimarts, 20 d’agost del 2013

A  L’ATAC!

Toni Mora
20/08/2013


Fa calor, molta calor i això no és un bon element d’ajut per la tranquil·litat. En tot cas no podem estar tranquils ni quiets, ni expectants. Comença una nova temporada i cal sortir a l’atac. Ja saben allò de la millor defensa un bon atac, oi que va funcionar? Diu també una publicació d’humor que l’acostuma a tocar molt i molt bé, molt recomanable (El Jueves, olé), que hi ha gent treballant a l’agost per “jod…” la tornada al setembre. Jo estic molt convençut, per això cal sortir a l’atac. 

Si La Vanguardia ens explica que ens tornaran a reformar el que ells anomenen el mercat de treball per simplificar els models de contractació, mentida repetida i repetida aquesta de la dificultat d’aquells empresaris boníssims que no poden contractar per la rigidesa burocràtica uf.., i també que ens reformaran les pensions una altra vegada amb l’ajut dels experts.., nosaltres haurem de sortir a l’atac.

Potser amarat de tòrrides nits de poc dormir i Novecento, potser o sense potser perquè m’ho crec de fa molt temps,  dic que la classe obrera només anirà al paradís si aconsegueix portar-lo arran de gespa, tocar-lo i deixar el cel etern per a qui cregui en ell, que n’hi ha us ho puc assegurar. Ara treballem ja per què quan retornin als seus despatxos de mal pensar es trobin que continuem cridant que no volem aquesta reforma antilaboral, que no ens toquin les pensions, que aquest president Rajoy ha de marxar per presumpte inutilitat (amb cometes?) i que les forces socials i sindicals ens cal unir-nos per transformar aquest sistema decadent i ancorat en el homo hominis lupus est, que ens mengem els uns als altres i que ells continuïn manant.


Així que companyes i companys, cap resignació i via fora, que no som costos laborals ni despeses socials, que els treballadors i treballadores som la major riquesa social, la sal de la terra i el motor possible d’abastiment de qualsevol societat. Sortim a l’atac i preparem els cors i les forces per una tardor calenta. Farà calor, continuarà fent calor, però d’aquestes temperatures haurem de parlar sens dubte amb altres termes. 

A l’atac.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada