dijous, 10 de juliol del 2014


ALTERNATIVES DE LLUITA I ENGRUNES PEL PAÓ

Toni Mora

Als treballadors i les treballadores no ens surten els comptes. A alguns partits polítics com el PP tampoc els vots. Per això ara toca canviar de rei, vés a saber per què no podem pensar a canviar de règim, i intenten emmirallar-nos amb una reducció d’impostos que després ens passarà factura als pressupostos socials hiperajustats. 

Sense referèndum per dir si volem Rei o República i amb reforma fiscal que rebaixarà molt més als més rics i  ens “regalarà” engrunes de pa als nostres IRPF. No ens surten els comptes i veiem electoralisme, injustícia i regressivitat. Ja fa temps que volen canviar la societat i passar al laissez faire del que qui  pugui que s’ho pagui. Una societat mercantilitzada somni dels neocon.

Però s’equivoquen perquè cada vegada més gent està disposada a mobilitzar-se al centre de treball, als carrers i a les urnes. Són temps de construir alternatives, i el nostre sindicat, nosaltres mateixos, hem de contribuir-hi. I tant què és possible, ara toca guanyar. Des d’una ferma consciència que tots i totes hem d’aportar el nostre gra de sorra a aquesta possibilitat i que cal obrir-se a noves formes de lluita, de debat, de participació. 

En sabem molt de fer-ho contra la reforma laboral, en defensa dels nostres convenis, de lluitar per l’ocupació estable, contra la precarietat, contra qualsevol tipus de discriminació, per la plena igualtat entre gèneres. 

Fins i tot ara que ens fiquen a la presó companyes i companys per defensar el nostre dret democràtic i fonamental de vaga. Ara és l’hora d’agrupar forces. 

Alguna cosa important està creixent, no deixis passar un lloc per a tu a la història.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada