diumenge, 19 de gener del 2014

REPTES SOCIALS I REPTES DE PAÍS=PERSONES

Toni Mora 17/01/2014

I ja ha arribat el màgic 2014, i ho dic sense ironia malinterpretativa, jo sóc dels que tenen esperança i s’il·lusionen cada matí per transformar la societat, per canviar-ho tot. 

Ha arribat però la crisi no ha marxat per molt que ens vulguin fer creure que les xifres macroeconòmiques poden tapar la precarietat social i la fragilitat laboral. Al 2014 la reforma laboral, inútil, injusta, continua existint i campant als centres de treball i les CCOO continuem lluitant negociació a negociació, conflicte a conflicte contra ella.  Les dones i homes del sindicat als centres de treball han de fer ús de la força organitzada per contrarestar els perversos efectes d’una norma antipersona, una mina antisocial. 

Ha arribat el 2014 i ens han fet la contractació més flexible, o sigui amb menys drets pels treballadors i les treballadores, un nou recargolament cap a la lliure disposició de jornada i descausalitzant del contracte a temps parcial és prova. 

Visca el 2014 però els treballadors i les treballadores catalanes volem un país amb drets socials, amb lluita efectiva contra l’atur i no veig al govern del president Mas molt per la tasca més enllà de powerpoints i grans paraules. Ep, president, sense indústria no hi ha futur, sense drets socials no hi ha país cohesionat, sense capacitat per poder muntar-se la vida, sortir de la crisi personal, familiar, és impossible.

Volem una Catalunya social, i això és un repte pel 2014. Les persones fan la cosa. Visca la Catalunya treballadora!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada